Mistrovství ve svíčkové 2017

31.07.2017 17:54

Už pouhý měsíc zbývá do zahájení každoroční soutěže Mistrovství ve svíčkové. Pokud si tedy myslíte, že nejlepší svíčkovou na světě vaříte právě Vy, přijďte nám to dokázat. Jako obvykle je třeba se do soutěže přihlásit. Stačí zaslat e-mail - přihlášku na adresu novinky@atlas.cz. Použít lze i formulář na této stránce! Nebudete sice první přihlášení, několik soupeřů vás již předběhlo, ale stále ještě máme volná místa. Počet soutěžících je omezen na max. 20, tak neváhejte. Tu nejlepší svíčkovou jsme ještě zřejmě nenalezli. Soutěž ve vaření svíčkové se koná jako každoročně první sobotu v září, tzn. 2. září 2017 od 14 hodin.

Pro nováčky: pravidla a aktuality lze nalézt na facebooku Mistrovství ve svíčkové, ale i na stránce svickova.webnode.cz. 

Letošní Mistrovství ve svíčkové poctí svou návštěvou také plyšoví protagonisté z připravovaného muzikálu MADAGASKAR - A MUSICAL ADVENTURE - kteří se s vámi rádi vyfotí. Podívat se na muzikál pak můžete také v Chomutově. Ale až po Mistrovství ve svíčkové!

Rádi bychom vám také představili některé členy poroty. Již poněkolikáté v porotě zasedne muzikálový zpěvák Marián Vojtko, který se kvůli této soutěži dokonce naučil jíst svíčkovou. Další porotkyní bude Míša Nosková a Václav NOID Bárta, oba z muzikálu MADAGASKAR.

Z dalekého Madagaskaru nás poctí návštěvou čtyři jeho obyvatelé: Lev Alex, Zebra Marty, Žirafa Melman, Hrošice Glorie. Jsou to zástupci muzikálu MADAGASKAR - A MUSICAL ADVENTURE. Muzikál Madagaskar bude putovat po sportovních halách ČR a SR. Začíná 7/10 v Tipsport aréně v Praze, například v Chomutově v SD aréně bude 2/12 2017! Více na www.madagaskar-muzikal.cz. Ale až po Mistrovství ve svíčkové.