Mistrovství ve svíčkové - ročník 2014 se blíží!

13.07.2014 18:53

(Červený Hrádek - 13. července 2014) Letošní ročník Mistrovství ve vaření svíčkové se rychle blíží. Mezi porotci zasedne letos už zkušený porotcovský matador Marián Vojtko. Pořadatelům se také podařilo získat jednoho velikého gurmána - malého velkého muže Jiřího Krytináře, který má svíčkovou také velmi rád. Mezi porotci na Mistrovství ve svíčkové se však objeví poprvé, ačkoliv letos proběhne již 19. ročník. Účast dlouholetého předsedy Petra Novotného je v jednání, zatím nevíme, zda mu zdravotní stav dovolí na Červený Hrádek přijet. 

A kdy se můžete pokusit přesvědčit porotu, že tu nejlepší svíčkovou vaříte právě Vy?

Letos se sejdeme na zámku Červený Hrádek jako obvykle první sobotu v září - tedy na den přesně rok od loňské soutěže - 6. září ve 14 hodin.

Soutěžící se sejdou již ve 13 hodin, aby se mohli podrobit prezenci a připravit se do soutěže. Na četné dotazy: přihlásit se do soutěže můžete již nyní, a to na e-mailové adrese novinky@atlas.cz. Tato přihláška Vám zaručí účast v soutěži, neboť maximální počet soutěžících je omezen na 20. 

Akci spolupořádá jirkovský KVIZ - Kulturní, vzdělávací a informační zařízení města Jirkova. Hledání klasické svíčkové tak nadále pokračuje.

 

Děkujeme Pavle za upozornění na chybičku, už je to opraveno :-)