Vaříte nejlepší svíčkovou?

23.07.2012 12:09

Myslíte si, že nejlepší svíčkovou vaříte právě Vy? Nyní máte jedinečnou možnost si to ověřit. Už 1. září na zámku Červený Hrádek u Jirkova totiž proběhne další již 17. ročník Mistrovství ve vaření svíčkové. Zúčastnit se mohou všichni, kteří se považují za odborníky ve vaření svíčkové, bez ohledu na to, zda jsou ve vaření profesionálové či amatéři. Při vlastní soutěži se to totiž nepozná, neboť porota hodnotí pouze předložený vzorek jídla a vůbec neví, kdo je jeho autorem. Všichni soutěžící soutěží naprosto anonymně, pod vylosovaným číslem, které zná pouze jeden pořadatel. 

Chcete-li se přesvědčit, že recept Vaší rodiny či babičky má právo na titul nejlepší svíčkové, přihlašte se urychleně na adresu: novinky@atlas.cz. Počet soutěžících je omezený na 20, ale volná místa stále jsou. Po odeslání Vaší přihlášky se obtaem e-mailem dozvíte, zda byla Vaše přihláška akceptovaná.

Pak už je Vaší povinností pouze uvařit tu nejlepší svíčkovou a být v den soutěže na Červeném Hrádku ve 13 hodin, kdy bude zahájena prezence soutěžících spojená s losováním soutěžních čísel. V cca 14:30 hodin pak vypukne vlastní soutěž. V porotě letos zasedne Marián Vojtko a dlouholetý předseda poroty a velký gurmán Petr Novotný. Pozvání k účasti potvrdil i herec Pavel Nový.